Şbt

Korkuteli İlçe Toplum Sağlığı Merkezince, okulumuzda diyabet ve çölyak hastalıkları konulu bir bilgilendirme semineri yapıldı. Diyabet ve çölyak hastalığına dair çeşitli bilgilerin verildiği seminerde, öğrencilerimiz hem bu hastalıkları tanıma imkanı buldular hem de bu hastalıkla nasıl mücadele edilmesi gerektiği konusunda değerli bilgiler kazandılar. Semineri düzenleyen ilçe toplum sağlığı personellerine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" ile Türkiye genelinde okullarda yapılacak olan çalışmalar söz varlığını zenginleştirmeye, unutulmaya yüz tutmuş kelimeleri dilimize kazandırmaya yönelik çalışmalardır. Yaptığımız etkinlik ve çalışmalar ile öğrencilerin milli benliğimizi oluşturan önemli unsurlardan biri olan dil kavramını anlaması,dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizi kavramasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını, ifade tarzı ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktayız.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

-Projenin tanıtımının ardından panolar hazırlandı, "Bilen Oturur" etkinliği yapıldı.

-Safahat konulu afiş yarışmasına katılım sağlandı.

-Proje kapsamında sözlük tasarım yarışması düzenlendi.

-Divan-u Lugati't Türk 'Anlamını bul' etkinliği yapıldı.

-Divan-u Lugati't Türk konulu panolar hazırlandı. 'Hatırlatmaca'etkinliği yapıldı.

- Divan-u Lugati't Türk deneme yarışması ile ilgili öğrencilere duyuru yapıldı.

Ock

Enerji kaynaklarının akılcı, israf edilmeden, gerektiği kadar ve verimli kullanılması için ve bu bilincin yaygınlaşması adına her yıl ocak ayının 2. haftası " Enerji Verimliliği Haftası" olarak kutlanmaktadır. Bizlerde daha güzel ve daha temiz bir gelecek için, enerji kaynaklarını daha akılcı ve bilinçli kullanmalıyız.

Ara

İlçe ve il genelinde çeşitli yarışmalara katılarak, okulumuzu gururla temsil eden ve çeşitli dereceler elde eden öğrencilerimizi çeşitle hediyeler ile ödüllendirdik. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devam etmesini temenni ederiz.

Ara

İlçe Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından, okulumuzda bir konferans gerçekleştirildi. İlçe spor müdürü, milli sporcu ve antrenörler öğrencilerle bir araya geldi. Spor hakkında çeşitli bilgilendirmelerin yapıldığı konferansta, öğrenciler milli sporcularla sohbet etme imkanı buldular. İlçemizde yürütülen spor faaliyetleri, milli sporcu nasıl olunur, milli sporcu ne gibi imkanlara sahip olur gibi bir çok sorunun cevap bulduğu bu güzel söyleşi için ilçe spor müdürlüğümüze, milli sporcularımıza ve antrenörlerimize teşekkür ederiz.

Ara

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında, İstanbul'dan programımıza teşrif eden eğitimci Firuzan ÇETİN hanımefendi, ''DEĞERİMİZ KUDÜS'' konulu konferansı ile öğrencilerimizle buluştu. Faydalı ve coşkulu bu konferans için hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Antalya da düzenlenen Genç Muhafızlık Hafızlık Yarışması İl Finallerinde, öğrencimiz Muhammed İSLAMOĞLU il 2.si olmuştur. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Antalya da düzenlenen Genç Bilaller Ezanı Muhammediye Güzel Okuma Yarışması il finallerinde, okulumuz öğrencilerinden Mustafa ÖZKAN, il 2. olmuştur. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamala etkinlikleri kapsamında, ilçe milli eğitim müdürlüğümüzce düzenlenen voleybol turnuvasında okulumuz turnuvadaki tüm maçlarını kazanarak şampiyon olmuştur. Final maçında Hacı Ethem-Şerife Kavukçu Anadolu Lisesini 3-0 la geçen takımımız mutlu sona ulaştı. Öğretmenlerimizi kutlar, maç boyunca tribünlerden bizleri destekleyen seyircilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Antalyada düzenlenen Gençler Masa Tenisi Turnuvasında, okul takımımız geçen yılki başarısını tekrarlayarak il 2. si olmuşlardır. Bu sonuçların ardından Isparta da yapılacak olan bölge şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Başarılarında dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, emeklerinden dolayı Asım Zekeriya DİRİM öğretmenimize de teşekkür ederiz.

Ara

İlçemizde düzenlenen Liseler Arası A Genç Futsal Turnuvasında takımımız ilçe 1. si olmuştur. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutlar, emeklerinden dolayı Beden eğitimi Öğretmenimiz Harun EKİNCİ'ye de teşekkür ederiz.

Ara

İlçemizde düzenlenen Liseler Arası B Genç Futsal Turnuvasında takımımız ilçe 3. sü olmuştur. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutlar, emeklerinden dolayı Beden eğitimi Öğretmenimiz Harun EKİNCİ'ye de teşekkür ederiz.

Ara

İlçemiz ortaokulları arasında düzenlenen Yıldız Erkekler Futsal turnuvasında başarılı maçlar çıkaran takımımız, turnuvayı 2.lik ile tamamlamışlardır. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında okulumuzda bir program düzenledi. Birbirinde güzel etkinliğin gerçekleştirildi program, bizleri kimi zaman hüzünlendirdi, kimi zaman güldürdü. Programın yapımında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu ailesi 24 Kasım Öğretmenler Günü yemeğinde bir araya geldi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen akşam yemeğinde hoş sohbetler gerçekleştirildi. Ayrıca yemekte 2022-2023 eğitim öğretim yılı sonunda emekli olarak aramızdan ayrılan edebiyat öğretmenimiz Ayşe ÖZBAŞ DİRİM hocamıza da bir plaket takdim edildi.