Kas

İlçemiz okulları arasında düzenlenen Yıldız Erkekler Futsal Turnuvasına katılan takımımız, grup maçlarına galibiyetle başladı. Çekişmeli geçen grubun ilk maçında, Cumhuriyet Gülizar-Osman SARICA Ortaokulunu 3-2 ile geçen takımımız 3 puanın sahibi oldu. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Akif TAK, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuza ziyarette bulundu. Öğretmenlerimizle bir araya gelen müdürümüz, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı ve ardından öğretmenlerimize çiçek takdim etti. Sayın müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Atatürk'ün ölümünün 85. yılı anma etkinlikleri kapsamında okulumuzda program düzenlendi.

Kas

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü tarafından deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Kas

İlçe ve ilimizde yapılacak olan ezan ve kuranı kerim okuma yarışmalarında okulumuzu temsil edecek ortaokul öğrencilerimizin belirlenmesi amacıyla, öğrencilerimiz arasında okul içi yarışma düzenlendi.

Kas

Okulumuz yararına düzenlemiş olduğumuz kermesimizi, değerli misafirlerimizin katılımlarıyla güzel bir şekilde gerçekleştirdik. Öğrenci, veli, çalışanlarımız ve öğretmenlerimizin katkılarıyla düzenlemiş olduğumuz okul kermesimiz, misafirlerimizin yoğun ilgisiyle şenlik havasında gerçekleşirken, hazırlamış olduğumuz birbirinden leziz lezzetleri misafilerimizle buluşturduk. Ayrıca bu yıl ilk defa düzenlediğimiz Koç Ağalı etkinliğimizde renkli anlara sahne oldu. Hayırseverimiz tarafından okulumuza bağışlanan koç, açık arttırma usulü ile satıldı. Çekişmeli açık arttırmanın sonunda 50 bin türk lirası bedel ile Erkunt Traktör Bölge Bayii Süleyman TUNÇ bey koçumuzun sahibi oldu, ve koçu yurt öğrencilerimize bağışladı. Değerli hayırseverimize, bağışta bulunan tüm misafirlerimize ve kermesimize teşrif eden tüm misafirlerimize şükranlarımızı sunuyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Kas

Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezinde düzenlenen üniversite tanıtım günleri etkinliğine 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizle birlikte katıldık. Ülkemiz içinden ve yurt dışından bir çok üniversitenin standının bulunduğu etkinlikte, öğrencilerimiz üniversiteler hakkında bilgi sahibi olma imkanı buldular.

Ekm

Okulumuz 5, 6 ve 7. sınıflar arasında yapılan 40 Hadis Ezberleme Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı...

Şanlı Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde okulumuzda bir program düzenledik. Bu cumhuriyeti bizlere armağan eden şanlı ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ruhları şad olsun.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Okulumuzun sosyal etkinlikleri kapsamında, ortaokul öğrencilerimiz Antalya da düzenlenen BilimFest festivaline katıldılar. Teknoloji ve savunma alanında üretim yapan birçokyerli firmalanın katıldığı festivalde, öğrencilerimiz çeşitli etkinliklere katılma ve son teknoloji ürünleri görme ve tanıma fırsatı buldular.

Ekm

Okulumuzun sosyal etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu Alanya gezisini bu hafta sonu gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin yoğun  katılım gösterdiği gezide, Alanya Kalesi, Damlataş Mağarası ziyaret edilirken, gün sonunda yat turu düzenlendi. Eğlenceli ve güzel geçen bu gezi için organizasyonda emeği geçen tüm öğretmen ve katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

2023-2024  eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantımızı gerçekleştirdik. Geçen eğitim öğretim yılına ait faaliyet, mali ve idari çalışmaların değerlendirilip ibra edildiği toplantıda, ayrıca yönetim kurulunda yeri boşalan velilerimizin yerine yeni üyeler seçildi. Bir önceki okul aile birliği kurulunda görev yapan ve göreve yeni seçilen değerli velilerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ile birlikte, Filistin ve Gazze de yaşamlarını yitiren müslüman kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazı kıldık.

Ekm

Bu yıl YKS sınavına girecek olan öğrencilerimize yönelik rehberlik çalışmalarımız devam ediyor. Okulumuz rehber öğretmeni Asım Zekeriya DİRİM tarafından, sınava girecek öğrencilerimize sınav kaygısı nedir? sınav  kaygısı ile nasıl başedilir? konularında bilgilendirme semineri yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları vesilesiyle ilçemiz Paşa Mezarlığında bulunan şehitlikliği, ilçe merkezinde bulunan İmam Hatip Ortaokulları ve İmam Hatip Liseleri öğrencileri tarafından ziyaret edilmiştir. Ziyaret esnasında öğrencilerimiz tarafından okunan Hatmi şerifi ve Yasin’i şeriflerin dualari yapılarak şehitlerimizin ve merhum olmuş olan tüm gazilerimizin ruhlarına bağışlanmıştır.